Any questions ?

Phone 202 303 405

0
Select Payment Method

Cine suntem?

Ca orice lucru bun, Asociația Vera a luat naștere din iubire​

În drumul nostru printre ani, iubirea este călăuza ce ne oferă șansa de a fi alchimiștii propriei existențe. Ea ne învață ce este fericirea, tristețea, uneori suferința… tot ea ne învață să câștigăm și să pierdem, să renaștem, să devenim și să dăruim și noi mai departe, prin gesturi de bine. Binele este iubire dăruită, iar el aduce cu sine recunoștință și are puterea de a-i inspira pe toți cei ce ne înconjoară. La sfârșitul zilei, când realizam că suntem în locul potrivit, să nu ratăm șansa de a dărui, la rândul nostru, bine, pentru că iubirea de care ne bucurăm poate sa lipsească cu totul din viețile unor suflete însetate de ceva ce nici nu cunosc. Asociația VERA își propune să sprijine proiecte prin care să redea șansa unor copii de a alege viața pe care o merită. Încercăm să înlăturăm orice impediment care poate opri un copil din a-și urma visurile.

Ce facem?

Susținem cazurile medicale ale copiilor care necesită intervenții chirurgicale, în clinici private de top din România, de către cele mai performante echipe medicale.

Ne implicăm în oferirea unei vieți mai bune și de clădirea unui viitor pe care copiii din casele de copii să și-l poată alege.

Fondatorul Asociației VERA este Luca Militello. Inginer de profesie, a ajuns în România la vârsta de 24 de ani și a ales să rămână aici. A condus câteva proiecte în domeniul construcțiilor, printre care și construirea Spitalului Monza, unde și-a continuat activitatea în calitate de Director Tehnic, Director de Achiziții, Director General, ocupând în ultimii 6 ani funcția de CEO a Grupului Monza.

Asociația VERA este un proiect pe care l-a început în urmă cu mai multă vreme, prin oferirea posibilității unor copii din familii cu posibilități materiale reduse de a efectua intervențiile chirurgicale de care aveau nevoie. În acest moment, împreună cu familia sa, se preocupă de bunăstarea copiilor aflați în centre de plasament, oferindu-le atenție, afecțiune, dar mai ales angajamentul unui efort susținut în a le oferi un viitor mai bun.

Împreună
dăruim iubire